За добу сили АТО були обстріляні чотири рази

Наприкінці минулої доби противник продовжував обстрілювати наші позиції та провокувати українських військових.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Так, о 18:35 ворожий снайпер вів вогонь по нашому опорному пункту в селищі Зайцеве. А близько 21-ї години, знову ж таки в районі селища Зайцеве бойовики били по силах АТО з гранатомета і стрілецької зброї.

Окремо слід відзначити і провокаційні дії найманців. На окупованій території ворог відкриває вогонь у бік лінії розмежування, сподіваючись на відповідь Збройних сил України, аби звинуватити нас у зриві мирних домовленостей. Нерідко це робиться, щоб створити картинку для проросійського телебачення.

Цієї ночі, о 21-й годині, найманці таким чином застосовували стрілецьку зброю неподалік Троїцького. А майже о 22-й годині з автоматичних гранатометів злочинці били в напрямку наших опорних пунктів у Ленінському і Кірове. Гранати лягали за кількасот метрів від українських позицій.

Загалом упродовж вчорашньої доби, незаконні збройні формування чотири рази цілеспрямовано обстрілювали українські підрозділи, ще чотири рази найманці відкривали провокативний вогонь на тимчасово окупованій території. Усі випадки порушення перемир’я зафіксовані на Артемівському напрямку.

Сьогодні, 26 вересня, з опівночі і до 6-ї ранку в зоні АТО зберігалася тиша.