Лідер Maroon 5 зустрівся з маленькою дівчинкою, яка плакала через його одруження

Адам Левін та 3-річна Мія зустрілися в ефірі американського шоу EllenTube

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на EllenTube.

Телеведуча Еллен Дедженерес зазвичай запрошує до себе на програму героїв популярних роликів в мережі. Цього разу гостями студії стали трирічна дівчинка, яка гірко плакала, дізнавшись про одруження її кумира – лідера Maroon 5 Адама Левіна, та її мати, яка зняла реакцію доньки на відео. Ролик зібрав понад 6 млн переглядів. І завдяки програмі EllenTube, юна фанатка Мія та її герой зустрілися.

Після того як дівчинка зізналася Еллен в тому, що мріє вийти заміж за Адама, що вона дуже сильно в нього закохана, та й взагалі він є її бойфрендом, в студії несподівано з'явився сам Левін з трояндою в руках.

"Це було просто неперевершено. Це неймовірно мило. Цей ролик мені відправили всі, просто всі мої знайомі. Першими це зробили моя дружина - вибачте, закрийте вуха Мії - і моя мама зі словами "Оу, це та-а-ак мило!" - поділився Адам своїми враженнями від відео.

Нагадаємо, що Адам Левін одружений вже рік. У 2014-му він зв'язав себе узами шлюбу з моделлю Бехаті Прінслу, яка вважається однією з найсексуальніших жінок на планеті. До весілля Адам і Бехаті зустрічалися два роки.