Терористи провокують сили АТО на стрілянину для картинки на російському ТБ

Упродовж останніх днів підрозділи російсько-терористичних військ неодноразово намагалися спровокувати сили АТО на відкриття вогню

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

"Зокрема, в районі н. п. Піски зафіксовано відкриття вогню бойовиками з автоматичної стрілецької зброї, також терористами був застосований автоматичний гранатомет АГС-17", - написав він.

Також провокації з боку терористів зафіксовані в районі Шум, Широкиного і на схід від Зайцевого.

Тимчук зазначив, що провокації здійснювалися за однією схемою: проникнення в зелену зону на нейтральній смузі піхотних груп бойовиків та відкриття неприцільного вогню або в бік позицій сил АТО, або вздовж лінії фронту.

"У всіх епізодах на випадок відкриття вогню у відповідь українськими військами в зоні провокацій були присутні представники ЗМІ Російської Федерації і/або місцеві "журналісти", - наголосив він.

Нагадаємо, на окупованих бойовиками територіях Донбасу спостерігаються перебої у постачанні озброєння та військової техніки з боку Росії.