У Запоріжжі СБУ затримала продавців кокаїну

Співробітники Служби безпеки України спільно з міліцією викрили злочинну групу з числа мешканців Дніпропетровської області та Запоріжжя, які організували канал постачання та поширення кокаїну у регіоні

Для прикриття наркоділки використовували фальшиві посвідчення правоохоронців, суддів, співробітників прокуратури, передає Еспресо.TV із посиланням на прес-службу СБУ.

"Наркотик зловмисники отримували від закордонних спільників у поштових посилках. Потім кокаїн розфасовували на "дози" і реалізовували у Запоріжжі постійним клієнтам. Правоохоронці затримали трьох наркодилерів "на гарячому"  під час чергової передачі 150 грамів кокаїну", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час обшуку співробітники СБУ виявили  ще 320 грамів наркотику, понад 30 тисяч доларів США, 8 тисяч євро, 40 тисяч гривень, 13 золотих злитків загальною вагою 77 грамів, сфальшовані документи.

"Вилучено також автомат Калашникова без маркування та набої до нього. Крім цього у зловмисників вилучено три легкові автомобілі з явними ознаками підробки реєстраційних документів", - пишуть силовики.

Розпочато кримінальне провадження за ст. 307 Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-слідчі дії.

Фото: СБУ