Джастін Бібер, One Direction та Ріана: MTV роздав нагороди

У Мілані пройшла церемонія нагородження переможців MTV Europe Music Awards

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт премії.

Барбадоська співачка Ріанна і канадець Джастін Бібер виграли премію MTV European Music Awards 2 015 (MTV EMA) у номінаціях "Найкраща виконавиця" та "Найкращий виконавець". Джастін Бібер став лідером за отриманими призам музичної премії. Його знову назвали найкращим співаком, але нагорода за найкращу пісню дісталася Тейлор Свіфт.

Канадського музиканта Джастіна Бібера вже оголосили тріумфатором премії MTV Europe Music Awards (MTV EMA). Бібер отримав п'ять нагород від європейської версії MTV - більше будь-якого іншого учасника церемонії. Бібер завоював нагороду ще в чотирьох категоріях: "Найкраще співробітництво" (разом з Skrillex і Diplo), "Найбільший фан-клуб", "Найкращий образ" і "Найкращий концерт в Північній Америці".

Британський співак Ед Ширан отримав статуетку MTV за живий виступ. Йому ж дісталася нагорода в категорії "Міжнародне шоу".

Англійці з групи One Direction стали найкращими серед поп-виконавців, їхні співвітчизники Coldplay – серед рок-виконавців, американки Лана Дель Рей і Нікі Мінаж – найкращі серед альтернативних і хіп-хоп-виконавців.