Вілкул-старший та "Опоблок": як проголосував Кривий Ріг

За результатами паралельного підрахунку голосів КВУ, безумовним лідером перегонів на посаду мера у Кривому Розі є батько дніпропетровського міського голови Юрій Вілкул

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Укрінформ".

"У Кривому Розі Юрій Вілкул зможе стати мером в один тур, але поки що остаточної інформації ми не маємо", - зазначив виконавчий директор Дніпропетровського обласного відділення КВУ Станіслав Жолудєв.

До Криворізької міської ради, за даними КВУ, проходять сім партій: "Опозиційний блок" – 40% голосів, УКРОП – 12%, "Самопоміч" – 9,4%, БПП "Солідарність" – 8%, "Радикальна партія Олега Ляшка" – більше 7%, ВО "Батьківщина" – 7%, "Сила людей" – 5%.

У той же час міський портал 0564.ua, посилаючись на спостерігачів, повідомляє, що найімовірніше другий тур виборів мера в Кривому Розі відбудеться. Конкуренцію Вілкулу можуть скласти Юрій Милобог від "Самопомочі" або Микола Колесник від УКРОПу.

Нагадаємо, Юрій Вілкул, член "Партії Регіонів", міський голова Кривого Рогу з 2010 року, є батьком Олександра Вілкула, який балотується на посаду міського голови Дніпропетровська. Зазначимо, у другому турі Вілкулу-молодшому конкуренцію складе УКРОПівець Борич Філатов.