ЦВК діє на користь "Опоблоку" у Павлограді, - Сіманський

Голова Київської міської організації партії "УКРОП" Дмитро Сіманський заявив, що Центральна виборча комісія свідомо зменшила кількість виборців у Павлограді Дніпропетровської області, щоб перемогу у мерських виборах здобув представник "Опоблоку"

Свою думку він висловив у ефірі програми Еспресо.TV "Вечірній телеекспрес".

"Наші рішучі дії щодо ЦВК відбуваються тому, що ЦВК рівно посередині виборів, між першим і другим туром виборів, вирішала скасувати другий тур виборів у місті Павлоград Дніпропетровської області. В місті, де наш побратим Євген Тєрєхов, відомий як "Титановий Джексон" вийшов у другий тур виборів разом з представником клана Ріната Ахмєтова, тому ЦВК вирішила скасувати другий тур виборів, щоб боронь Боже представник партії "УКРОП" не став міським головою Павлограда", - сказав Дмитро Сіманський.

За його словами, у законі про місцеві вибори є колізія.

"У містах, де менше 90 тис. населення, вибори там мають відбуватися в один тур. До початку місцевих виборів населення там перевищувало 90 тис., тепер ЦВК порахувала, що в місті Павлограді стало менше на 150 людей виборців", - сказав представник "УКРОПу" і підкреслив, що за це рішення ЦВК голосували не однойстано: "три "проти" і один - "утримався".

Раніше голова ЦВК Михайло Охендовський роз'яснив ситуацію з виборами у Павлограді.