В автомобілі вбивць Нємцова знайшли сліди головного підозрюваного, - ЗМІ

Молекулярно-генетична експертиза встановила біологічні сліди Заура Дадаєва в автомобілі ZAZ Chance, на якому втік кілер з місця злочину після вбивства російського опозиціонера Бориса Нємцова

Про це повідомили два джерела, знайомі з ходом розслідування, передає Еспресо.TV з посиланням на РБК.

Експерти також встановили, що машиною користувалися обвинувачені Анзор Губашев і Темірлан Ескерханов. Слідів двох інших обвинувачених, Шадіда Губашева і Хамзата Бахаєва, в машині не було виявлено.

Адвокат Дадаєва Шамсудін Цакаєв розповів, що його слідчі поки не запрошували для ознайомлення з цією експертизою. "Але я чув, що експерти прийшли до таких висновків", - підтвердив інформацію Цакаєв.

Раніше газета "Комерсант" повідомляла, що дані експертиз підтвердили свідчення Дадаєва. Зокрема, біологічні сліди фігурантів справи були виявлені в автомобілі ZAZ Chance. При цьому згадувалися ймовірний водій Анзор Губашев, а також Шадід Губашев і Беслан Шаванов, який загинув у Чечні під час спроби затримання.

Нємцов був убитий пізно ввечері 27 лютого на Великому Москворецькому мосту. Кілер зробив серію пострілів у Нємцова, а потім зник, ймовірно, на автомобілі ZAZ Chance.

Зараз у справі про вбивство Нємцова заарештовано п'ять осіб: колишній боєць батальйону "Північ" Заур Дадаєв, його далекі родичі брати Анзор і Шадід Губашеви, а також Хамзат Бахаєв і Темірлан Ескерханов.