Синоптики розповіли, яку погоду очікувати українцям у найближчі дні

У найближчу добу, 4 листопада, синоптична ситуація в Україні практично не зміниться: територія країни залишиться в полі підвищеного атмосферного тиску і теплого повітря, що переміщається із заходу

У цей день - без опадів. Уночі та вранці місцями туман. Вітер північно-західний із переходом на південно-західний, 3-8 м/с, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Температура вночі 0-5° тепла, вдень 7-12°, на крайньому півдні до 15°; в західних областях вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 11-16° тепла.

У Києві в середу - без опадів. Вночі та вранці очікується туман. Вітер північно-західний із переходом на південно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 2-4° тепла, вдень 10-12°.

У четвер, 5 листопада, в Україні без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура вночі очікується від 2° морозу до 4° тепла, на узбережжі морів до 10° тепла; вдень 7-12°, на Закарпатті, Прикарпатті та на крайньому півдні країни місцями 10-15°, у північних та східних областях 4-9° тепла.

У Києві в цей день - без опадів, вночі та вранці туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 0-2° вище нуля, вдень 7-9° тепла.