Білоцерківець: аферисти обманом намагаються понизити явку киян на виборах мера у другому турі

У КМДА закликають киян не вірити телефонним шахраям, які закликають не ходити на вибори

У Києві телефонні шахраї обманним шляхом намагаються понизити явку виборців на виборах мера міста у другому турі. Аферисти поширюють інформацію про нібито відмову мера Києва Віталія Кличка брати участь у виборчому процесі.
Про це на своїй сторінці в соціальній мережі повідомив Директор департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Дмитро Білоцерківець.
За його словами, за останній тиждень до нього неодноразово  під час виїзних нарад в районах підходили кияни і запитували, чи дійсно Віталій Кличко відмовився брати участь у другому турі мерських перегонів.
"З'ясувалося, що якісь аферисти телефонують киянам, представляються або службою КМДА, або штабом Кличко і кажуть, що Віталій Кличко відмовився брати участь у другому турі виборів мера Києва і тому можна не приходити на вибори. Так от, друзі, з усією відповідальністю повідомляю вам: ця інформація не відповідає дійсності ", - зазначив Білоцерківець.
Чиновник підкреслив, що другий тур виборів мера Києва відбудеться 15 листопада 2015 року і Віталій Кличко бере в ньому участь, а поширювана аферистами інформація націлена на те, щоб штучно понизити явку на виборчі дільниці.
"Кожен голос дуже важливий. Очевидно, що хтось дуже боїться рейтингу Кличка і обманом намагається понизити явку тих виборців, які голосували за діючого мера в першому турі", - написав Білоцерківець.