Адель зіграє у наступному фільмі Ксав'є Долана

Британська співачка Адель веде переговори про зйомки у наступному фільмі канадського режисера Ксав'є Долана. У кар'єрі поп-діви це буде повнометражний акторський дебют

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Screen.

Майбутній фільм називатиметься "Життя і смерть Джона Ф. Доннована". Зйомки планується розпочати навесні 2016 року.

Картина розповідатиме про відомого американського актора, який переписується з одинадцятирічною дівчиною-акторкою. Коли спільнота дізнається про це — починається скандал, що руйнує кар'єру і життя головного героя.

Кастинг до драматичної стрічки наразі продовжується. Проте вже відомо, що ключові ролі у ній зіграють Джессіка Честейн ("Марсіанин"), Кіт Харінгтон ("Гра престолів"), Сюзан Сарадон ("Хмарний атлас") та інші.

Ідея про зйомки у цьому фільмі Адель з'явилася після того, як Ксав'є Долан створив успішний кліп на її пісню "Hello". Прем'єра відео відбулася минулого місяця, після чого воно одразу опинилося на перших позиціях британських і американських чартів.

26-річний режисер Долан вже зняв п'ять повнометражних ігрових фільмів. Чотири з них отримували нагороди на Каннському кінофестивалі, а ще одна — брала участь у Венеціанському кінофорумі. Наразі режисер працює ще над двома картинами.