Бійці хочуть, щоб Ярош очолив ДУК "Правий сектор"

Бійці запропонували Дмитру Ярошу особисто очолити український Добровольчий корпус "Правий сектор"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на ДУК ПС.

"Штаб українського Добровольчого корпусу "Правий сектор" висловлює незгоду з вашою заявою про складення повноважень. З оцінки оперативної ситуації в середині ПС ваш відхід від справ може завдати руху взагалі і ДУКу зокрема непоправної шкоди... Вважаємо за доцільне запропонувати вам особисто очолити український Добровольчий корпус. Готові виконувати ваші накази як щодо фронту, так і щодо внутрішнього розвитку ДУК", - йдеться у зверненні.

"Правий сектор-Захід" заявив, що не приймає відставки Яроша.

"Цілком розуміємо причини, які спонукали вас зробити заяву, однак, не приймаємо вашої відставки. Для нас, як і для тисяч наших однодумців, ви залишаєтеся єдиним керівником та лідером "Правого сектора". Ми засуджуємо всі спроби очорнити вас. Для нас не існує інших керівників, інших лідерів", - йдеться в заяві.

Закликали Яроша взяти під своє безпосереднє керівництво п’ятий і восьмий окремі батальйони і медичний батальйон "Госпітальєри". Але він був змушений відповісти відмовою на пропозицію очолити запропонований конференцією провід і скласти з себе повноваження провідника НВР ПС.

Раніше повідомлялося, що керівництво "Правого сектору" оприлюднило свою версію відмови Дмитра Яроша від лідерства у русі.

Нагадаємо, що Дмитро Ярош виступив із заявою про відмову очолювати "Правий сектор". Він заявив, що не буде грати роль "весільного генерала", що обіцяла йому нова посада.