Місто не давало дозволів на розміщення L'Kafa у Будинку профспілок, - Кличко

Мер Києва повідомив, що міська влада не надавала дозволів на відкриття кафе у Будинку профспілок, а ті, хто це зробив, мають бути притягнуті до відповідальності

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на мера Києва Віталія Кличка.

"Оскільки приміщення не належить до комунальної власності столиці, а належить профспілкам, відповідно ніяких дозволів місто не давало", - повідомив він у Facebook.

Мер столиці повідомив, що міська адміністрація звернулася до Державної архітектурно-будівельної інспекції України щодо правомірності проведення будівельних робіт та розміщення кафе у Будинку профспілок.

Також було скеровано звернення до профспілок та правоохоронних органів, аби з’ясувати, хто і чим керуючись дозволив розмістити заклад ресторанного господарства у приміщенні Будинку профспілок.

"Я вважаю, ці люди повинні бути притягнуті до відповідальності. Бо ліпити надбудови і розпродувати по шматках символічне приміщення, прикриваючись, що там іде ремонт і реконструкція, неприпустимо!", - написав Кличко.

Нагадаємо, сьогодні група нардепів спробувала з'ясувати, на яких підставах у Будинку профспілок відкрили кафе. У КМДА інформації щодо наданих дозволів надати не змогли.