В автобусі Фастів-Київ затримали чоловіка з гранатою

19 листопада в маршрутному автобусі сполученням Фастів-Київ затримали пасажира у військовій формі, який перевозив схожий на гранату предмет

Про це інформує Фастівське відділення поліції Головного управління Національної поліції в Київській області, передає Еспресо.TV.

"Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції затримали 37-річного жителя міста Фастів, у якого під час поверхневого огляду виявили та вилучили гранату РГД, яку направлено на експертизу", - йдеться у повідомленні.

Підозрюваного доставлено до Фастівського відділення поліції, де він пояснив правоохоронцям, що придбав гранату в поїзді сполученням "Маріуполь-Київ" у незнайомого чоловіка.

За даним фактом слідчим відділенням Фастівської поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.