Кінець світла в Криму. Що робитиме Україна?

У суботу, 21 листопада, в Херсонській області впало чотири електроопори. Через це півострів залишився без електроенергії, а на материковій Україні відбулася сутичка між кримськотатарськими активістами та правоохоронцями

У суботу, 21 листопада, в Херсонській області впало чотири електроопори. Через це півострів залишився без електроенергії, а на материковій Україні відбулася сутичка між кримськотатарськими активістами та правоохоронцями.

Про це йдеться в сюжеті "Вечірнього телеекспресу" на Еспресо.TV.

Одні кажуть - це був штурм силовіків, інші - охороняли громадський порядок, аби фахівці провели заземлення. Та факт залишається фактом - анексований півострів без світла.

У Службі Безпеки кажуть - вибухи могли бути організовані терористичними диверсійно-розвідувальними групами, які готують у Ростові-на-Дону спеціально для дестабілізації ситуації у Херсонській та Миколаївській областях, тому необхідно перевірити чи не закладено вибухові пристрої і в інші опори.

Спільно з СБУ працює і міністерство внутрішніх справ, кажуть активно долучається до роботи і Меджліс кримськотатарського народу. Головний правоохоронець країни Арсен Аваков, повністю стабільною ситуацію на Херсонщині не називає.