Новий фільм за книгою Роулінг буде схожим на 4-ту частину Гаррі Поттера

Продюсер стрічки "Фантастичні звірі і де їх шукати" розповів, що фільм нагадуватиме четверту картину поттеріани

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Entertainment Weekly.

Фільм "Фантастичні звірі і де їх шукати" буде нагадувати четвертий фільм поттеріани "Гаррі Поттер і Келих вогню".

Девід Хейман - продюсер фільму "Фантастичні звірі і де їх шукати" - розповів, що нова картина по книзі Джоан Роулінг буде нагадувати четвертий фільм поттеріани "Гаррі Поттер і Келих вогню".

"Четвертий фільм був романтичною комедією, повною непристойного гумору. Це дуже людяний, природний тип комедії, - сказав Хейман.- І зараз Девід прагне правдивих, людяних моментів. Це не просто жарти заради жартів. Фільм вийде смішним, але у нього буде велике серце. І тьма в ньому буде теж", - додав Хейман.

"Фантастичні звірі і де їх шукати", який знімають за однойменним романом Роулінг, розповідає про події, що відбулися за 70 років до початку саги про Гаррі Поттера. Головний герой фільму - магічний зоолог Ньют Скамандер, автор книги про фантастичних звірів. Його грає Едді Редмейн. У фільмі також знімаються Колін Фаррел і Джон Войт. Прем'єра картини намічена на 18 листопада 2016 року.

Поттеріана - серія з семи книг про юного чарівника Гаррі Поттера, яка виходила з 1998-го по 2007 рік. Романи Джоан Роулінг були перекладені 77 мовами і видані загальним накладом понад 450 мільйонів екземплярів. Всі книги були екранізовані: з 2001 по 2011 рік вийшло вісім фільмів, головні ролі в яких виконали Деніел Редкліфф, Руперт Грінт і Емма Вотсон.