Потерпілі не прийшли на суд над російськими ГРУшниками

Голосіївський районний суд міста Києва продовжив у середу розгляд кримінального провадження стосовно російських спецпризначенців Олександра Александрова та Євгена Єрофеєва

Голосіївський районний суд міста Києва продовжив у середу розгляд кримінального провадження стосовно російських спецпризначенців Олександра Александрова та Євгена Єрофеєва.

Засідання відкрив головуючий суддя Микола Дідик, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Укрінформ.

Незважаючи на неявку потерпілих, суд вирішив продовжити розгляд справи за їхньої відсутності. Наразі колегія суддів вивчає четвертий том доказів прокуратури.

Нагадаємо, військовослужбовці Головного розвідувального управління Генштабу Росії Олександр Александров та Євген Єрофеєв були затримані 16 травня у зоні проведення АТО в районі міста Щастя Луганської області при спробі захопити стратегічний міст.

В результаті зіткнення один український військовий загинув, троє отримали поранення.

19 травня українські слідчі оголосили затриманим підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 258-3 Кримінального кодексу України за участь у терористичній діяльності "ЛНР", а 22 травня Шевченківський райсуд Києва обрав для них запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.