Pianoбой оголосив дату релізу нового альбому

Pianoбой на чолі з Дмитром Шуровим відкатав першу частину українського туру на підтримку нового альбому "Take Off" і, як і обіцяв, оголосив дату релізу нового альбому та показав його обкладинку

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу гурту.

Концерти відбувались як в концертних клубах, так і в старовинних філармоніях та драмтеатрах. Альбом ще не вийшов, а шанувальники співали слова нових пісень хором – вони вивчили їх із YouTube попередніх концертів. Усі виступи починались із важливих нових треків "Лучшее, что есть на моей Земле" и "Родинки". У Дніпропетровську після виконання 22 пісень артист впав на підлогу та не міг підвестись. У Полтаві у Шурова прямо на сцені зламався стілець, а у Вінниці у магічний засіб зник улюблений піджак Діми з крилами, що зробила для нього Леся Патока. У Харкові люди влаштували флешмоб на трек "Все Врут": весь зал підняв листки з назвами політичних партій та ЗМІ.

Усюди дуже чекали на пісню Кузьми "Шампанські Очі", а також кавер на леннонівську Imagine, який Дмитро записав разом з Андрієм Хливнюком у рамках всесвітнього проекту UNICEF на захист дітей України.

Як Дмитро обіцяв, наприкінці туру Pianoбой оголошує дату релізу альбому - 4 грудня.

"Я обіцяв, що альбом вийде, коли велика калюжа біля дороги вкриється скоринкою льоду. Я ж не винен, що осінь цього року така тепла", - прокоментував дату релізу Шуров.

У коментарі Еспресо.TV музикант розповів про обкладинку платівки: "Обкладинку малює український художник Сергій Дегтярьов. Це, фактично, диптих, перша частина якого – обкладинка, а друга – задня частина конверту. Я думаю, особливо феєрично вона виглядатиме на вінілі".

Читайте також: Pianoбой: Хочу, щоб музиканти забули про ноти, а слухачі – про смартфони