Суд відмовився відводити прокурорів по справі Надії Савченко

Захисники української льотчиці Надії Савченко подали клопотання про відведення прокурорів за зловживання, та суд їм відмовив

Про це в своєму Twitter написали адвокати Савченко Марк Фейгін та Микола Полозов повідомляє Еспресо.TV.

"Сторона зловживала своїм правом – вони винесли окрему ухвалу адвокатам Фейгіну та Полозову. Ми просимо відведення", - цитує Фейгіна видання "Медиазона".

Адвокат Полозов заявив, що один з прокурорів "пересаджав багато людей по "болотній справі". У відповідь прокурор сказав, що це не він, що рішення ухвалював суддя.

Нагадаємо, прокурори вимагали покарати адвокатів Савченко за те, що вони оприлюднили свідчення "глави ЛНР" Ігоря Плотницького та сфотографували його в залі суду.

Читайте також: Адвокат Савченко Микола Полозов: Судді можуть виписати Надії хоч тисячу років тюрми, це не матиме жодного значення

Одночасно захисники української льотчиці подали клопотання про оголошення свідчень Плотницького. Суд одразу ж відмовив їм. А після короткої наради відмовився і відводити прокурорів.

Крім того, як пише у своєму Twitter фотограф "Радио Свобода" Антон Наумлюк, на суд приїхала знімальна група телеканалу СТБ. "Знімати не дали, оператора вивели пристави, поруч постійно люди в цивільному", - пише Наумлюк.