Цукерберг, Тім Кук та Адель: Оприлюднено ТОП-100 найвпливовіших людей у медіа

Британське видання склало рейтинг найвпливовіших людей у сфері медіа, у ньому опинилися творці найпопулярніших соцмереж, IT-компаній та редактори популярних видань

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Guardian.

Видання склало ТОП-100 найвпливовіших медіа-зірок, лідером у якому став засновник соцмережі Facebook Марк Цукерберг.

У сотні найвпливовіших всього 2 представника музичної індустрії – співачка Тейлор Свіфт (на 8 місці) та Адель (на 48 місці), яка минулого місяця встановила одразу кілька рекордів з першою за 3 роки композицією та з новим альбомом.

До щорічного огляду потрапили діячі у сферах реклами та піару, преси, теле- та радіомовлення, технологій та соціальних платформ, продюсування, політики, музики, а також талановиті письменники.

У першій десятці – провідні ІТ-розробники: співзасновник Google Ларі Пейдж (2 місце), генеральний директор Apple Тім Кук (3 місце), засновник Amazon Джеф Безос (7 місце).

Тут також голова 21st Century Fox Руперт Мардок (5 місце), генеральний директор ВВС Тоні Холл (6 місце) та редактор Daily Mail Пол Дарк (9 місце). 

Авторка серіалів "Скандал" та "Анатомія Грей" Шонда Раймс цього року на 62-му місці, а екс-вітчим Кім Кардашян - транссексуал Кейтлін Дженнер опинилася на 96 сходинці.