УКРОП візьме участь у народному віче в Кривому Розі

"Українське об’єднання патріотів – УКРОП" підтримає мирне народне віче в Кривому Розі за право мешканців міста вільно обрати місцеву владу

Акція відбудеться сьогодні, о 12.00, біля Козака Рога. Як повідомив Микола Колесник, голова Криворізької міської організації УКРОПу, він разом з однопартійцями вийде на мітинг тому, що не підтримує радикальних методів вирішення подібних ситуацій і не хоче, аби мешканців міста вважали за покірних і безправних.

"Ми – вільні люди, ми не хочемо, щоб без нашої згоди хтось вирішував наше майбутнє. Ми не хочемо, щоб у мера було аж вісім заступників. Ми проти того, щоб прізвища тих, хто роками «розпилює» бюджет міста, знали навіть діти в дитсадочках. Ми проти того, що всі ЖЕКи в одних руках. Ми проти того, що майже всі конкурси та тендери в місті відбуваються  з одними й тими самими учасниками, – пояснив Микола Колесник. – Місто повинне жити краще".  

Нагадаємо, обраним мером Кривого Рогу оголошено Юрія Вілкула, однак демократичні сили вважають переможцем представника "Самопомочі" Юрія Милобога. Крім цього, Верховна Рада так і не змогла ухвалити законопроект про перевибори міського голови у Кривому Розі.