ФІФА заборонила "Реалу" заявляти нових футболістів

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) заборонила мадридським "Реалу" і "Атлетіко" заявляти нових футболістів через порушення, допущені при переходах неповнолітніх гравців

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційний сайт ФІФА.

У листопаді іспанське видання Mundo Deportivo повідомляло, що "Реал" серед клубів, які перебувають під слідством, і що мадридці будуть покарані забороною на реєстрацію нових футболістів протягом двох трансферних вікон, однак ФІФА при цьому зберігала своє рішення в таємниці.

Пізніше відсторонений від виконання обов'язків президент ФІФА Йозеф Блаттер підтвердив, що через допущені трансферні порушення організація крім "Реала" проводить розслідування і стосовно іншого мадридського клубу - "Атлетико".

У зв'язку з рішенням ФІФА "Реал" і "Атлетико" не зможуть вносити в заявку нових гравців у найближчі два трансферних періоди, але це рішення не впливає на реєстрацію гравців у поточний період. Крім того, "Реал" був оштрафований на 900 тис. швейцарських франків, а "Атлетико" - на 360 тис. франків. Обом клубам дано 90 днів на те, щоб врегулювати ситуацію.