Рейчел МакАдамс приєдналась до зіркового складу драми "Побічна краса"

Рейчел МакАдамс приєдналася до зіркового акторського складу фільму "Побічна краса". У стрічці також зіграють Віл Смітт, Хеллен Міррен, Едвард Нортон, Наомі Харріс та інші

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Еmpireonline.

Напружена психологічна драма розповідатиме про працівника рекламного агентства у Нью-Йорку. Не так давно у його житті трапилася драма, що виштовхнула його у важку депресію. Колеги та друзі головного героя намагаються йому допомогти, вигадуючи нестандартний план по його порятунку. Однак задум спрацьовує не так, як вони сподівалися.

Режисером картини виступить лауреат премії "Оскар" Девід Френкел, що прославився після серіалу "Секс у великому місті" та комедії "Диявол носить "Prada".

За попередніми даними зйомки мають початися у наступному місяці. Дата релізу поки не повідомляється. Також невідомою лишається інформація про те, кого саме гратимуть затверджені у цей фільм актори.

Протягом 2016 року МакАдамс тричі з’являтиметься на українських екранах. У лютому відбудеться прем’єра стрічки "У центрі уваги" що має великі шанси у прийдешніх оскарівських перегонах. Влітку актриса з’явиться у спортивній драмі "Шульга", а восени – у супергеройському екшені "Доктор Стрендж".