Трампа підтримала Сара Пейлін, яка прославилась своїми ляпами

У боротьбі за крісло президента мільярдера Дональда Трампа підтримала колишній губернатор Аляски Сара Пейлін, яка відома своїми постійними помилками

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на BBC.

"Ви готові підбадьорити Трампа?" – звернулася Пейлін до шанувальників Трампа, які зібрались на зустріч з кандидатом в президенти у штаті Айова.

Сара Пейлін була кандидатом у віце-президенти в команді кандидата-республіканця Джона Маккейна під час перегонів у 2008 році. Тоді вони програли команді Барака Обами.

Сара Пейлін все ще має вплив на думку республіканців, незважаючи на те що пішла з політики і робить зараз кар'єру в медіа.

Оголосивши про підтримку Трампа, колишній губернатор Аляски назвала мільярдера тим хлопцем, який дозволить американським військовим "дати під зад ІДІЛ".

Сара Пейлін має також і негативну славу, бо в своїх інтерв'ю часто допускає ляпи. У 2008 році вона назвала Афганістан "сусідньою країною", хоча він не має спільних кордонів зі США. У 2010 році вона сказала "наші північнокорейські союзники", хоча союзником США є Південна Корея.

В результаті такого іміджу, в 2013 році деякі ЗМІ з легкістю повірили у фейк про те, що Сара Пейлін після терактів у Бостоні, які здійснили етнічні чеченці брати Царнаєви, закликала "бомбити Чехію", бо переплутала її з Чечнею. Втім, насправді нічого такого вона не казала, цю новину придумав сатиричний журнал The Daily Currant.