За відео паспорта Мессі поліцейському світить півроку тюрми

Поліцейському, що працює в аеропорту Дубая, загрожує мінімум півроку ув'язнення за те, що він зняв на відео паспорт нападника "Барселони" і збірної Аргентини з футболу Ліонеля Мессі і розмістив в одній із соціальних мереж

За словами обвинуваченого, ім'я якого не називається, спочатку він хотів просто сфотографуватися з футболістом, але отримав відмову, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Р-Спорт".

"Я чекав прильоту Мессі, щоб з ним сфотографуватися, але його особисті супроводжуючі сказали мені, що він дуже втомився, і не буде фотографуватися. Тоді я зайшов в офіс паспортного контролю, де і побачив на столі паспорт Мессі. Я взяв його, відкрив на сторінці з особистими даними і зняв відео", - розповів обвинувачений.

"Мессі тут, в Дубаї ... що ж мені зробити? Спалити його паспорт або дозволити полетіти? Шкода. Нехай летить", - прокоментував поліцейський власний запис.

Поліцейський на суді визнав свою провину. Заявив, що був неправий, розмістивши особисті дані Мессі в соціальній мережі, і попросив про поблажливість.

Як повідомив адвокат Алі Абдулла аль Шамсі, відповідно до закону про кіберзлочинність від 2012 року, його клієнтові загрожує штраф до 125 тис. євро, до якого може бути доданий тюремний термін від півроку.