"Азов" вигнав РПС, бо "гості" не втримались від алкоголю

Корпус "Азов", який погодився розташувати у своєму молодіжному центрі представників РПС, вимушений був позбутись гостей, бо вони порушили заборону на алкоголь

Про це заявив представник громадського корпусу "Азов" Назар Кравченко в ефірі каналу 112.

За словами представника Кравченка, РПС розмістили на прохання Міноборони, щоб ті звільнили готель "Козацький". Умов було небагато: гості мають бути без зброї та не вживати оковитої.

"Люди проходили, і незабаром почалася словесна перепалка, тому що був чийсь побратим, але у нього було відчутно запах алкоголю і ми його не пустили. Вони почали обурюватися, чому їх побратима не пускають, хоча він з перегаром, після цього вони покинули приміщення", - розповів Кравченко.

Куди пішли РПСовці він не знає, але чув, що дзвонив "якийсь Сергій" і наполягав, щоб хлопці не давали перевіряти свої рюкзаки.

Читайте також: Хто такі Революційні праві сили

Раніше вже повідомлялося, що активісти руху "Революційні праві сили" (РПС) покинули відведене їм приміщення в казармах полку Національної гвардії "Азов".

Один з представників штабу РПС на прізвисько "Сенсей" не зміг відповісти на питання про подальші плани та долю безстрокової акції протесту на Майдані, що розпочалася днями, зазначивши лише, що вони будуть "над цим думати і щось вирішувати".