Нардеп пропонує бойкотувати "Інтер" через образу Небесної сотні

Патріотичні політики мають бойкотувати телеканал "Інтер" до звільнення шеф-редактора, яка нібито у прямому ефірі образила Небесну сотню

Про це народний депутат від "Народного фронту" Андрій Левус написав на своїй сторінці у Facebook, передає Еспресо.TV.

"Хто ходить відтепер на "Інтер", той толерує антиукраїнське хамство. Рік тому ми ініціювали заборонити діяльність телеканалів, які мають російських бенефіціарів. Пізніше я пробив рішення Комітету нацбезпеки про те, що діяльність "Інтеру" шкодить інформаційній безпеці. Великі прогресивні антикорупційні діячі та політики, які кормляться з рук Григоришина та Льовочкіна, тоді підняли скандал про загрозу свободі слова", - зазначив Левус.

Він повідомив, що це рішення заблокував БПП, в якому, за словами Левуса, багато "депутатів - вскормишів Фірташа".

"Тепер залишається обурюватись хамством редактора щодо Небесної сотні. Договорняки з ворогом, особливо недобитим, є нічим іншим, як саботажем і диверсією проти держави", - наголосив нардеп.

Бойкот також підтримав нардеп від "Народного фронту" Сергій Висоцький. Його колега Андрій Тетерук оприлюднив у Facebook фотографію з гаслом про те, що ""Інтер" треба знищити".

Сама шеф-редактор "Інтеру" Марія Столярова згодом вибачилась за нецензурну лексику під час трансляції Майдану, заявивши, що це був "технічний брак".