Російський школяр виграв місяць життя з порноактрисою

Школяр з Москви став 100-тисячним відвідувачем сайту, де продають зброю для комп'ютерних ігор, і виграв місяць життя з порноактрисою в одному зі столичних готелів

Це подарунок до Дня захисника Вітчизни, передає Еспресо.TV з посиланням на LifeNews.

Як розповів володар призу Руслан Щедрін, спочатку він не повірив у те, що сталося, але потім був у нестямі від радості: "Друзі теж раді за мене, деякі навіть заздрять. Я її бачив, мені все сподобалося - у неї хороші розміри. Дуже чекаю на нашу зустріч".

Його мати Віра Щедріна вважає, що зустріч з цією жінкою остаточно відверне сина від навчання, а він і так витрачає багато часу на комп'ютерні ігри: "Я категорично проти, у нього зараз іспити, навчання - який місяць з порнозіркою? Нехай 100 тисяч дають, ми будемо раді (...). Як їм таке могло прийти в голову? Він і так цілими днями грає, зброю купує".

Проте Руслан не відмовляється від подарунка. Зі своєю тимчасовою дівчиною хлопчик має намір ходити в музеї і кіно.

Порноактриса Катерина Макарова в інтерв'ю повідомила, що готова прислухатися як до бажань школяра, так і до думки його батьків, і при необхідності навіть зустріне підлітка після уроків.

"Я собі уявляю, що ми будемо ходити в кіно, подорожувати. Для початку нам треба зустрітися, а потім вже ми вирішимо, що нам обом буде цікаво", - розмірковує дівчина.

Фото: lifenews.ru

Вона додала, що якщо Руслану буде некомфортно в готелі, він може залишитися вдома.