Андре Тан, Залевський та ще понад 80 дизайнерів: Ukrainian Fashion Week оголосив програму

Український тиждень моди проведе 56 показів, на яких представить колекції 86 дизайнерів, а також влаштує інші спеціальні проекти

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Організатори Ukrainian Fashion Week оприлюднили програму показів, які стартують 17 березня. За сім днів на 16 локаціях відбудеться кілька різних заходів, які не обмежаться лише показом колекцій дизайнерів.

Зокрема, 17 березня відбудеться Ukrainian battle of tailors. Протягом п'яти днів у "Мистецькому Арсеналі" свої професійні здібності у мистецтві пошиття чоловічого костюма демонструватимуть одні з найкращих кравців України. Вони шитимуть чоловічі костюми для спеціально запрошених гостей за всіма стандартами індивідуального пошиву. Учасників оцінюватиме журі.

19 березня з лекцією про важливість перших правильних професійних кроків у створенні власного бренду виступить креативний директор італійського Istituto Europeo di Design Джованні Оттонелло.

Цього ж дня за ініціативи Одеського міжнародного кінофестивалю відбудеться Public talk, присвячена взаємодії модної та кіноіндустрії в Україні.

Новими для офіційної програми Ukrainian Fashion Week стали проекти, присвячені дизайну головних уборів та ювелірним дизайнерським брендам.

У рамках першого ювелірного корнера на Ukrainian Fashion Week будуть представлені п'ять українських дизайнерських ювелірних брендів: Valeriy Gromov, Denis Music, Agana, Innan, Velar.

Headwear show-room - створення дизайнерських колекцій капелюшків. У шоу-румі будуть представлені колекції Cover №1, Helena RomanovaТМ, Ruslan Baginskiy та Marta Holod. 

21 березня відбудеться круглий стіл у рамках проекту All About Footwear. Його мета - привернути увагу до авторських колекцій взуття, українських брендів, нових технологій виробництва взуття та рітейлу. У рамках круглого столу оголосять Конкурс для молодих дизайнерів. Переможець отримає можливість створити капсульну колекцію для бренду Braska та укласти контракт на реалізацію цієї колекції у магазинах Intertop.

21 березня Ukrainian Fashion Week представить конкурс Epson digital fashion. Офіційна презентація конкурсу відбудеться на локації Epson у "Мистецькому Арсеналі". Конкурс включає в себе кілька етапів і триватиме вісім місяців. Дизайнери-учасники створять ескізи принтів, які будуть перенесені на тканини завдяки інноваційним технологіям компанії Epson.

38-й Ukrainian Fashion Week здивує новим оформленням головної локації "Мистецького Арсеналу". Для створення органічного дизайну простору запросили відомих українських fashion-ілюстраторів та художників.