У Кремлі повідомили подробиці розмови Порошенка з Путіним

Президент України Петро Порошенко та президент Росії Володимир Путін обговорили долю Надії Савченко та засуджених російських ГРУшників Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва

Про це повідомив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, передає УНІАН.

"Ми вчора сказали: єдине формулювання, яким ми б хотіли обмежити, - це те, що обговорювалася доля Савченко і обговорювалася доля російських громадян - двох, які вчора були засуджені. Також ми вчора повідомили, що до Савченко буде допущений генеральний консул України в Ростові-на-Дону. Поки що це вся інформація, яку ми готові надати за результатами цієї розмови", - сказав Пєсков.

При цьому він не зміг відповісти на питання, як швидко можуть розвиватися події.

"Ми поки що не даємо будь-яких пояснень, в якому ключі обговорювалася доля і російських громадян, і української громадянки. Ми поки що не говоримо про це", - відповів Пєсков на питання про терміни ухвалення рішення стосовно Савченко і росіян.

Крім того, Пєсков уточнив, що під час телефонної розмови президента РФ Володимира Путіна і президента України Петра Порошенка обговорювалися питання врегулювання на сході України і порушувалися "інші питання двостороннього характеру".