Затримали банду, яка викрадала і катувала киян, — Ольга Варченко

Затримали організовану банду, яка протягом тривалого часу викрадала та катувала мешканців столиці

Про це повідомляє керівник одного із підрозділів Генеральної прокуратури України Ольга Варченко.

Банда, користуючись зв’язками із окремими співробітниками Головного управління Національної поліції у місті Києві, а також з нотаріусом, викрадала, тривалий час утримувала і при цьому наносила побої, мордувала та вбивала мешканців столиці з метою заволодіння їхнім житлом. 

«До складу банди входила жінка – мешканка міста Києва та чотири її пособника, які раніше неодноразово судимі за тяжкі та особливо тяжкі корисливі злочини», — інформує Ольга Варченко.

Банда діяла на території міста Києва та за власною схемою відшукувала місцевих мешканців, з числа тих, які зловживають алкогольними напоями або вживають наркотичні засоби, та не мають близьких родичів, які б могли претендувати на спадщину. 

За інформацією Ольги Варченко, члени банди встановлювали таких осіб за пособництва «перевертнів у погонах». Злочинці незаконно її викрадали та тривалий час утримували, при цьому шляхом шантажу, погроз, побоїв, позбавлення їжі та води примушували до передачі їм документів на майно, з подальшим його переоформленням у нотаріуса. Заволодівши майном жертву вбивали.