Майданівцю Коломійцю на суд у Криму викликали "швидку"

У суді над євромайданівцем Андрієм Коломійцем в Криму оголосили перерву через погане самопочуття підсудного

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"На засіданні Коломієць заявив, що його стан здоров’я погіршився, піднялася температура. Наразі оголошено перерву, викликано швидку медична допомога, щоб оглянути Андрія Коломійця. Після його огляду суддя ухвалить рішення про продовження судового засідання", – повідомляють правозахисники.

Київський районний суд Сімферополя, підконтрольний Росії, 14 квітня продовжив термін утримання Коломійця під вартою до 14 червня, його звинувачують у замаху на життя двох співробітників "Беркута" під час подій на Майдані в Києві взимку 2014 року.

Андрій Коломієць – громадянин України, житель Київської області, 1993 року народження.

15 травня 2015 року з порушенням процесуальних норм Росії, як стверджують в Кримській правозахисній групі, його заарештували в Кабардино-Балкарії в Росії. Згодом його вивезли до Криму, і з 13 серпня 2015 року він перебуває в СІЗО Сімферополя.

Андрій Коломієць раніше повідомляв правозахисникам, що до нього застосовувалися тортури на Північному Кавказі одразу після затримання. Зокрема, за його словами, це було зроблено також для того, щоб вибити з нього свідчення проти іншого вже засудженого майданівця Олександра Костенка.