Все, що стосується Онищенка, веде до Кремля, - Соболєв

Все, що стосується справи Онищенка, так чи інакше веде до Кремля, він вилетів через Мінськ, щоб потрапити до російської столиці

Про це у програмі "Про політику" з Сергієм Руденком на Еспресо.TV сказав народний депутат від фракції "Самопоміч" Єгор Соболєв.

"Куди літають через Мінськ? До Москви, звичайно", - вважає нардеп.

За його словами, у нас є дві України. З одного боку, це велика в людях, але маленька в офіційному представництві нормальна Україна.

"Кілька сотень людей в Антикорупційному бюро, в Антикорупційній прокуратурі, є кілька десятків парламентарів і ще трошечки людей в інших державних структурах. Вони не збагачуються, вони хочуть робити нормальну державу, нормальне правосуддя і разом нам щось вдається. Я думаю, що Назар Холодницький, Артем Ситник мають пишатися тим, що вони почали ці закони виконувати (антикорупційні — Ред.)", - сказав Соболєв.

Читайте також: “Коні змучились”. Як знімали недоторканність з Онищенка
 

Однак, як нагадав Соболєв, є і інша Україна - вона невеличка з точки зору людей, але величезна з точки зору представництва в офіційних органах.

"Більшість в парламенті, президент та уряд, я їх називаю клептократична Україна. Судді, прокурори - більшість з них. І вони начебто мають те саме законодавство, але вони на нього плюють і застосовують вибірково", - резюмував нардеп.