Ложкін вважає Райніна прикладом для всіх губернаторів України

Колишній очільник адміністрації президента Борис Ложкін прокоментував своє призначення керівником Національної інвестиційної ради та призначення губернатора Харківщини Ігоря Райніна головою АП

Про це Ложкін заявив під час Національної ради реформ, повідомляє Еспресо.TV.

Він подякував за добрі слова Петру Порошенку та Володимиру Гройсману, а також зазначив, що пишається їхньою співпрацею. 

"Я вдячний президенту за цей неймовірний досвід, який я отримав на посаді глави адміністрації та зараз я вдячний і за можливість відповісти на новий виклик. Думаю, що побудова роботи з іноземними інвесторами це буде зараз одна з найважливіших справ, які можуть робитися у державі", - наголосив Ложнін.

За його словами ротація, яка зараз проходить у президентській команді, повинна принести позитивні результати, а він, у свою чергу, зможе бути корисним для держави на новій посаді.

"Щодо Ігоря Райніна, то я не тільки вірю в його професійність й відповідальність, знаючи його вже не перший рік, я спираюся на конкретні результати в Харківській області. Це прифронтова область і це зараз дуже складна область. І зробити результати найефективнішими, найкращими з усіх областей - це великий досвід і результат. Це можна ставити за приклад усім губернаторам", - додав Ложкін.