Парасюк розповів, які слова Вілкула спровокували бійку

Бійку нардепів у кулуарах одного з телеканалів спровокували слова опоблоківця Олександра Вілкула, який назвав Володимира Парасюка "імбецилом, який постійно майданить"

Про це нардеп Парасюк розповів в програмі "Про політику" з Сергієм Руденком на Еспресо.TV

"Це дуже погано, що люди так довго говорять про цей конфлікт, адже цим конфліктом мають займатися слідчі. Хай розбираються ті, хто в цьому компетентний", - заявив Парасюк.

Він каже, що "завершення цих подій мало принципову і правильну логіку".

"До другої зустрічі ми підготуємось краще, ми його (авто. - Ред.) заберемо, але питання в тому, що авто Вілкула було припарковане на пішоходному переході. І на ньому стояли номерні знаки, які йому не належать. Зараз будемо розбиратися, що це за авто. Можливо, це якийсь вкрадений транспортний засіб", - наголосив Парасюк.

Він визнав, що "емоції взяли гору вчора".

"Якщо ви бачили ефір, то ви побачили, як поводилася ця персона (Вілкул. - Ред.), і там немає про що говорити", - сказав Парасюк.

"Якщо держава в особі правоохоронних органів не чинить справедливість щодо своїх громадян, то починаються ось такі невідворотні процеси. Тому ця бійка - це не мої методи. Я стою за системні вирішення питання. Я є співавтором закону про НАБУ", - заявив Парасюк.

Він каже, що поки така "наволоч буде промивати мізки пропагандистськими спічами, ми знову будемо ставити блокпости і знову ставати на ті самі граблі".