Корольова назвала українських депутатів "людішками"

Після заборони в`їзду в Україну на 5 років і заборони концерту співачка Наталя Корольова назвала українських депутатів продажними, боягузливими та брехливими "людішками"

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сторінку  Instagram співачки.

"Сьогодні стався кричущий прецедент! В Україні депутати Верховної Ради відібрали у свого народу право вибору. 14 грудня в Палаці "Україна" повинен був відбутися мій концерт "Магія Л", всі квитки були розкуплені без реклами і афіш, я хотіла оголосити додатковий концерт, і тут все почалося з формулюванням: "заборонити в'їзд громадянці РФ Поривай Н., як людині, що своєю творчістю представляє загрозу для Української держави". Я за 25 років творчої діяльності багато бувальщин і брехні читала на свою адресу, але щоб пісні "Маленька країна", "Київський хлопчисько", "Ластівка", "Твій світ" представляли загрозу?" – написала Корольова.

Співачка наголосила: "Київ для мене не просто рідне місто, Київ – це моя душа! А найголовніше і важливе, Київ – це люди: добрі, гостинні, мудрі".

Вона також вибачилася перед українцями: "Вибачте мене, мої земляки! Я хотіла приїхати з концертом для Вас! З добром і миром у цей непростий час для України. Вибачте за те, що ви чекали нашої зустрічі, а я виявилася безсилою перед продажними брехливими і боягузливими людьми, які за моєю спиною підло й гидко засудили, засудили і розлучили нас з вами на довгих 5 років!".