У Кишиневі тисячі людей протестують через перемогу Додона

У Кишиневі тисячі людей вийшли на акції протесту з вимогою третього туру виборів та відставки Центральної виборчої комісії

Про це повідомляє Jurnal.md.

Тисячі людей звинувачують владу в підтасовуванні результатів голосування та вимагають відставки ЦВК. Кількість людей на мітингу, які не згодні з результатами голосування на виборах президента Молдови, збільшується.

Протестувальники вигукують гасла: "Майя Санду - президент!", "Додона - у в'язницю", "ЦВК у відставку" та "Вимагаємо повторних виборів! ".

За даними Newsmaker.md, прихильники об'єднання Республіки Молдови і Румунії провели мітинг на Площі Великого національного зібрання, на якому зажадали проведення повторних виборів президента, а також відправлення лідера соціалістів Ігоря Додона у в'язницю.

Організатором мітингу виступила громадянська платформа "Честь, гідність і Батьківщина" (ODIP — Onoare, Demnitate și Patrie), яка виступає за об'єднання Молдови з Румунією. Уніоністи розгорнули великий триколор на площі Великого національного зібрання і скандували "Мобілізація".

Читайте також: Болгарія і Молдова обрала проросійських президентів. Чому це так