На річницю Євромайдану треба відпустити націоналістів і посадити регіоналів, - нардеп

Народний депутат України Андрій Левус на річницю початку Революції Гідності закликав владу до діалогу з патріотами та до суворішого переслідування колишніх регіоналів

Про це нардеп написав на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні багато, хто говорить, що завтра акцію готують провокатори. Але я добре знаю цих людей, не всі погляди поділяю, але впевнений, що ці хлопці патріоти і виходять щиро. Вірю і знаю, що вони усвідомлюють свою відповідальність і не хочуть перетворити Державу в Руїну", - стверджує Левус.

На переконання народного депутата, влада має вести прямий діалог майданівцями весь час, не переслідувати, а спілкуватись з ними, знаходити точки дотику.

"Вони заслужили це своїми вчинками на користь Україні. Влада сама іноді провокує патріотів тим, що сепаратисти сидять в парламенті, а не в тюрмі. Що олігархи Януковича процвітають в постреволційній країні. Що в тюрмах багато добровольців і мало ворогів Держави. Тому закликаю і владу, і організаторів Маршу до спільних кроків назустріч, це найкраща протидія московським планам дестабілізації", - написав він.

"Кожен відпущений на волю націоналіст (якщо злочини не відверто кримінального характеру) + збільшення регіоналів, бєркутні і сєпарів в СІЗО це найкращий фон для такого діалогу напередодні річниці нашої Революції", - переконаний нардеп.