Батько вбив чемпіонку Африки з боротьби

Магді Кабурія звинувачують у вбивстві своєї доньки 16-річної Рім Магді - чемпіонки Єгипту і Африки з вільної боротьби серед юніорок

Про це повідомляє Al Arabiya.

За інформацією джерела видання, прокуратура міста Ісмаїлія видала ордер на арешт Магді Кабурії. За словами матері загиблої спортсменки, суперечка між дочкою і батьком виникла під час тренування, чоловік побив її. По дорозі додому стався ще один конфлікт через незосередженість дівчини під час тренувань. Чоловік вдарив доньку по обличчю, що змусило її вискочити з машини. Вона померла на місці.

Раніше єгипетські ЗМІ повідомили, що чемпіонку Африки збив автомобіль. Згідно з ісламською традицією, в той же день дівчина була похована. Однак через появу в справі нових обставин прокуратура розпорядилася провести ексгумацію тіла.

Магді Кабурія - чемпіон світу з вільної боротьби 1959 року. Він почав тренувати дочку, коли їй виповнилося чотири роки. Спортсменка, крім перемоги на першості країни і чемпіонаті Африки серед юніорок, стала володаркою бронзової медалі на чемпіонаті світу-2016 серед дівчат.