Онищенко легалізував ФСБшну прослушку Порошенка, - нардеп

"Диктофон під диваном", так само як і "наручний годинник з диктофоном", - це просто схема легалізації оперативних матеріалів ФСБ

Таку думку у Facebook висловив нардеп Сергій Висоцький.

"Мені точно відомо, що після його відльоту з України у нього була зустріч з кількома людьми з Кремля. На нейтральній європейської території. Тепер зрозуміло, про що вони могли домовлятися", - заявив Висоцький.

Він зауважив, що історія з наручними годинниками і записом президента починає нагадувати "плівки Мельниченка".

"Кожна людина, яка хоч трохи уявляє собі систему безпеки АП, розуміє, що "диктофон під диваном", так само як і "наручний годинник з диктофоном", - це просто схема легалізації оперативних матеріалів ФСБ. Які можуть бути частково і підроблені, і змонтовані", - заявив Висоцький.

Він вважає, що "саме відсутність ефективної боротьба з російським впливом, в тому числі в інформаційній сфері, відсутність системної боротьби зі звільнення країни від російського економічного впливу, за допомогою якого Кремль і фінансує багато операцій по дестабілізації, в результаті і підриває безпеку і держави загалом та інституту президента зокрема".

"Медведчук, легалізований у внутрішній політиці і економіці - це і є загроза. А такі пішаки у грі Кремля, як Онищенко - тільки наслідок цієї загрози", - сказав нардеп.