У Чернівцях водій покусав патрульного

У Чернівцях водій поводив покусав патрульного, який намагався витягнути порушника ПДР і вимагав пред'явити документи

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернівців.

Зазначено, що патрульні помітили водія який порушив правила дорожнього руху (в автомобілі не працював задній лівий стоп).

Патрульні поліцейські зупинили транспортний засіб. Під час спілкування з водієм останній поводив себе агресивно, нецензурно висловлювався в сторону інспекторів та кинувся навтьоки.

Неподалік одного із торгових центрів інспектори зупинили порушника.

Патрульні неодноразово просили водія пред'явити документи, однак на законні вимоги поліцейських чоловік не реагував та продовжував нецензурно висловлюватися.

Інспектори кілька разів попередили порушника про те, що застосують до нього фізичну силу та спецзасоби, оскільки він не виконує законні вимоги працівників поліції.

Коли чоловік вкотре відмовився пред'явити документи - патрульні намагались витягнути його з автомобіля, однак він пручався, кричав та кусав інспекторів. У одного із інспекторів патрульної поліції медики констатували діагноз: кусана рана кисті лівої руки.

Чоловіка доставили у відділ поліції.

На громадянина склали протокол за ст.185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню працівника поліції) та винесли постанову за ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом без відповідних документів)