У ПриватБанку розповіли про напружені відносини Коломойського і Гонтаревої

Очільниця Нацбанку Валерія Гонтарева та власник ПриватБанку Ігорь Коломойський мали проблеми у стосунках

Про це в ефірі Еспресо.TV заявив колишній IT-директор ПриватБанку Дмитро Дубілет. 

Він прокоментував інформацію стосовно того, що саме негативне особисте ставлення голови НБУ до Коломойського призвело до зруйнування бізнесу олігарха.

"Нажаль, так воно і є. Судячи з того, що я знаю, що я бачив, спалахнула страшна нелюбов щодо Ігоря Коломойського", - наголосив Дубілет.

Він висловив думку, що Коломойський, напевно, також є частково відповідальним за цю ситуацію, адже він не знайшов з Гонтаревою спільну мову. Попри це, за його словами, дуже дивно, коли від особистого ставлення регулятора до окремої особи залежить доля такої великої установи, як ПриватБанк.

"Коли ми говоримо, що організовано інформаційну атаку, авжеж, ніхто не говорить, що Гонтарева розсилала якісь темники до ЗМІ. Але ви ж розумієте, що на посаді голови Національного банку достатньо легко провокувати паніку. Зокрема, на початку грудня Гонтарева зібрала експертів та керівників всіх великих банків, окрім нашого, і сказала: "все, готуйтеся до націоналізації ПриватБанку, вона цілком може статися", - пояснив Дубілет.

Він додав, що одразу після цієї заяви Гонтаревої, всі банки почали дзвонити до клієнтів ПриватБанку та запевняти їх у тому, щоо їм варто міняти банк, адже ПриватБанк скоро націоналізують. 

Все по темі: Націоналізація ПриватБанку