Соцмережі обурив пост дружини Лещенка "про малодушних ушльопків українців"

Цивільна дружина нардепа Сергія Лещенка Анастасія Топольська викликала обурення користувачів соцмереж своїм дописом щодо катастрофи російського Ту-154

Топольська закликала до толерантності та співчуття до загиблих росіян та дорікла українській блогосфері відсутністю емпатії.

"Коли ми стали такими жалкими малодушними ушльопками, що так зло радіють авіакатастрофам та іншим нещастям росіян?", - написала Топольська.

У відповідь українські блогери нагадали про вбивства росіянами українців на Донбасі та запитали, чому Топольська не проявляє "емпатії" та співчуття з цього приводу.

"Малодушними ушльопками" ми стали, коли Росія анексувала крим. Коли гіркінци почали бійню на донбасі. Коли наших співвітчизників різали заїжджі "козаки". Коли Україну обстрілювали з території Росії. Коли російські війська розстрілювали наших хлопців, які йшли "зеленим коридором" під Іловайськ. Коли буряти на танках приїжджали боротися за права російськомовних у Дебальцево. Коли "ввічливі люди" улюлюкали, збиваючи малайзійський Боїнг", - написав блогер Роман Шрайк.

"Прочитав пости Насті Топольської за серпень 2014 року. І чомусь не знайшов там жодних обурень з приводу вбивства сотень наших солдатів російськими військовими під Луганськом та Іловайськом. Є пости про Канари, про тусовки в Барселоні, а про масове вбивство громадян України росіянами на території України нічого немає. Сьогодні Настя "ахренела" і вирішала, що "мовчати просто неможливо", а тоді цілком знайшла собі сили промовчати", - написав журналіст Денис Казанський.