Порошенко не піде на сніданок Пінчука в Давосі

Президент Петро Порошенко та віце-прем’єр з питань євроінтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе проігнорують сніданок Віктора Пінчука в Давосі

Речник президента Святослав Цеголко повідомив, що президент не відвідає сніданок, інформує "Українська правда".

"Президент матиме широку програму на всесвітньому економічному форумі в Давосі. Але брати участі у сніданку, організованому Віктором Пінчуком він не буде", - повідомив Цеголко.

Так само не поїде на сніданок віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе. Планується, що вона взагалі не поїде на форум.

На сніданок, за деякими даними, має намір поїхати депутат Сергій Лещенко. Цю інформацію підтвердили декілька співрозмовників, сам депутат поки не відповів на запитання.

Депутат "Батьківщини" Альона Шкрум повідомила, що отримувала запрошення на сніданок, але не поїде.

"Мені надходило запрошення тільки на український сніданок. Якби мені надходило запрошення на весь Давос, то я думаю, що моє рішення було б іншим", - зазначила Шкрум.

Депутат Світлана Заліщук повідомила, що також не поїде на сніданок. Вона додала, що кожен запрошений депутат сам приймав рішення щодо участі у сніданку Пінчука.

Депутат від "Батьківщини" Олексій Рябчин повідомив, що також не відвідає сніданок Пінчука. На захід не поїде і депутат Мустафа Найєм.

Читайте також: Вірус Пінчука. Чому Україні навіть не варто говорити про "компроміс" з Путіним