Стрілянина на ринку в Одесі. Злочинець застрелився при спробі затримання

Зловмисник, який чотири рази вистрілив в упор у літнього чоловіка біля ринку "Київський" в Одесі в середу, застрелився при спробі правоохоронців затримати його

Про це повідомив у Facebook начальник ГУ Нацполіції в Одеській області Дмитро Головін.

На пошуки чоловіка був задіяний весь особовий склад Одеського гарнізону поліції, поліцейські зробили все можливе, щоб заблокувати переслідуваного з метою виключити найменшу можливість заподіяння шкоди оточуючим.

"Будучи оточеним, зловмисник зрозумів, що втекти не вдасться, і застрелився. Розслідування триває, встановлюється особа зловмисника і реальний мотив того, що сталося. В ході спецоперації ніхто з поліцейських не постраждав", - повідомив Головін.

Джерело агентства в правоохоронних органах повідомило, що одна з основних версій нападу біля ринку - замовне вбивство, а самогубець є кілером.

За інформацією видання "Думська", поранений біля ринку чоловік 1954 року народження - тренер із самбо, який мав широкі зв'язки в злочинному світі, свого часу він входив до злочинного угруповання Віктора Кулівара, більше відомого як Карабас.

Як повідомлялося, увечері в середу поліція Одеської області ввела оперативний план "Сирена" для пошуку зловмисника на мопеді, який стріляв в перехожого біля ринку "Київський" в Одесі. Спочатку поліція повідомила, що приводом для стрілянини з травматичної зброї стала словесна перепалка, а потерпілий перехожий був госпіталізований в одну з лікарень міста з пораненням в шию.