МОЗ шукає нового головного лікаря для "Охматдиту"

Міністерство охорони здоров'я України оголосило відкритий конкурс на посаду головного лікаря Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит"

Про це повідомляють у МОЗ.

Головного лікаря "Охматдиту" вперше обиратимуть за відкритим конкурсом, який оголосили через закінчення терміну контракту з попереднім керівником – Юрієм Гладушем. Напередодні комісія ухвалила кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посаду.

Кандидат обов’язково має мати повну вищу освіту за спеціальністю "Медицина", сертифікат лікаря-спеціаліста; стаж роботи на керівних посадах – не менше 5 років; вільне володіння українською мовою. Бажано, щоб кандидат володів англійською мовою.

Крім того, кандидат має заповнити заяву про відсутність конфлікту інтересів. У цій заяві зазначають обставини, що можуть становити потенційний конфлікт інтересів: приватний інтерес у сфері, де особа виконує свої службові чи представницькі повноваження.

До потенційного конфлікту інтересів належать фінансові, професійні чи інші інтереси, а також інтереси, на які можуть вплинути результати такої роботи.

Такі ж відомості потрібно зазначити про членів сім’ї (чоловіка/дружини, дітей, у тому числі повнолітніх, батьків, осіб, які перебувають під опікою і піклуванням, інших осіб, які спільно проживають, пов’язані спільним побутом та мають характер сімейних, мають взаємні права та обов’язки, у тому числі осіб, які спільно проживають, але не перебувають у шлюбі) та у разі наявності інших осіб, з якими кандидат на посаду має важливі спільні інтереси та які можуть бути сприйняті як втручання в його діяльність (наприклад, роботодавець, співробітники тощо).

Кандидат подає заповнену декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2016 рік. На конкурс подають і пропозицію розвитку Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" МОЗ України на 3 роки.

Документи прийматимуть протягом 30 календарних днів з часу оголошення конкурсу.