В Авдіївці втричі збільшили кількість поліцейських

Кількість співробітників Національної поліції України в Авдіївці збільшена в три рази - до 100 людей

Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, передає "Інтерфакс-Україна".

"Основне завдання - це забезпечення правопорядку і недопущення тяжких злочинів. Для нас ця ситуація не є настільки незвичайною як для служб, яким доводиться працювати в умовах відсутності електроенергії. У місті працює служба "102": дзвінки отримує Маріуполь, передає на Покровськ, а він зв'язується з нами, оскільки Інтернету в Авдіївці немає", - сказав він.

В той же час, Аброськін проінформував, що якщо рівень злочинності в самій Авдіївці до введення надзвичайного стану був низький, то "зараз він мізерний".

Читайте також: Обстріли з "Градів" та гуманітарна катастрофа. Хроніка третього дня боїв за Авдіївку

"Зараз в місті велика кількість співробітників Нацгвардії, військових, несе службу полк МВС "Київ" і співробітники ГУ Нацполіції. Рівень злочинності непомітний. За вчора на колл-центр було лише 9 дзвінків. Один раз попросили допомоги, щоб вивезти пораненого, ще раз - сім'я попросила допомогти їм виїхати з маленькою дитиною. Тобто усі звернення по суті побутові, пов'язані з бойовими діями", - відмітив Аброськін.