Більше не витримую. На Тернопільщині повісився 50-річний боєць АТО

У Тернопільській області повісився військовослужбовець, який незабаром готувався до чергової поїздки в зону неоголошеної війни

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

"Набридло, більше не витримую. Залишаю вам номер картки, аби мали за що поховати", - такі слова 5 лютого востаннє почув по телефону від свого рідного брата - військовослужбовця Збройних сил України мешканець Бережанського району. 

Після цього на дзвінки п'ятдесятилітній чоловік відповідати перестав, а уже о 18:37 в чергову частину Бережанського відділу поліції надійшло повідомлення, що на околиці села Посухів, на території очисних споруд, повісився чоловік.

У Нацполіції зазначають, що чоловік у 2015 році був призваний у лави ЗСУ по мобілізації. Після повернення із зони проведення антитерористичної операції він влаштувався у місцеву військову частину. Військовий кілька разів був в зоні проведення антитерористичної операції.

Керівництво частини характеризує його як позитивну людину, яка завжди виконувала, поставлені завдання. Загиблий готувався до чергової поїздки в зону неоголошеної війни.

Наразі правоохоронці з'ясовують обставини загибелі військового. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 частина 1 ККУ.