Скандал на Євробаченні: звільненій команді НСТУ вже знайшли заміну

Процес підготовки до пісенного конкурсу Євробачення-2017 в Україні є контрольованим і йде в плановому режимі

Про це заявила т.в.о. голови правління ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" Ганна Бичок, повідомляє прес-центр урядового порталу. 

Вона зазначила, що часткові кадрові зміни в команді жодним чином не вплинуть на виконання зобов’язань НСТУ щодо організації конкурсу. Таким чином на місця менеджерів, які залишили проект, вже знайдено заміну.

"Це зайняло у нас близько 72 годин. Пов'язано це з двома причинами: значна підтримка з боку всіх владних структур України та міста Києва. Друга причина - люди, які пішли, не телевізійно-виробнича команда. Залишили проект люди із івент-команди та комерційної частини команди, хто безпосередньо не впливає на телевізійне шоу і підготовку", - наголосив заступник керівника НСТУ Павло Грицак.

Він зазначив, що пропозиції щодо кандидатур на заміщення посад були направлені на затвердження Європейської мовної спілки, схвалення якої необхідне для ухвалення цього рішення. 

"Івент-менеджер обраний спільно з містом Києвом, оскільки дуже багато подій навколо "Євробачення-2017" відбуватиметься в Києві. На посаду комерційного директора пісенного конкурсу кандидатом є людина, яка працювала більше 15 років у Національній телерадіокомпанії України і займалася всіма спонсорськими і маркетинговими проектами, зокрема конкурсом "Євробачення-2005" і дитячим пісенним конкурсом "Євробачення-2009", "Євро-2012" та іншими подіями", - підсумував Грицак.