Справа депутата-втікача Держдуми демонструє глиняні ноги режиму Путіна, - журналіст

У Росії розпочалася істерика через те, що колишні депутати Державної думи Росії Денис Вороненков та Марія Максакова переїхали в Україну

Про це на сторінці у Facebook написав журналіст Юрій Бутусов.

"У Росії просто істерика через те, що Вороненков та Максакова переїхали в Україну. Інтерв'ю Вороненкова, де він нещадно громить путінський режим, порівнюючи його з нацистською Німеччиною отримало значний резонанс, про це написали всі російські ЗМІ, всі телеканали зробили сюжети", - повідомив Бутусов.

Він зауважив, що у Росії на "зрадників" відреагували активізацією кримінальних проваджень.

"І зараз з'ясовується, що Вороненков рідкісний злочинець, негідник, кримінальний авторитет (...). Як же його пускали постійно в Кремль, в адміністрацію Путіна? (...) Виникає питання - а що ж раніше російська політична еліта з Вороненковим і Максаковою так красувалася постійно? На їхньому весіллі було все керівництво Держдуми, спікер, а нині директор Служби зовнішньої розвідки Наришкін. Максакову в список "Єдиної Росії", наскільки мені відомо, включив сам помічник Путіна, "куратор України" Владислав Сурков", - зауважив Бутусов.

Журналіст відзначив, що справа Вороненкова наочно демонструє глиняні ноги путінського режиму.

"Навіть депутати Держдуми, зі зв'язками і знайомствами на найвищому рівні, виявляється, не вірять в "путінізм", і зневажають феодальний лад в Росії. Режим Путіна слабкий, і бігти будуть знову і знову, путінська Росія також недовговічна, як і брежнєвський СРСР - зникне вождь, розвалиться і картковий будиночок", - додав Бутусов.